Over ons

Al ons hele leven hebben wij een passie voor kunst en zijn wij actief in de interieurbranche. Wij zijn altijd al bezig geweest met het maken van meubels en bijzondere kunstobjecten. Ruim 10 jaar geleden hebben wij van onze passie, ons werk kunnen maken. 

Paluga Art & Decoration

Paluga Art & Decoration is begonnen met het maken van schilderijen (wandpanelen) en heeft dit later uitgebreid met collecties van hand bewerkte en gedecoreerde echte dierenschedels, kamerschermen, diverse kasten en andere meubels. In de loop der jaren hebben wij onze eigen, unieke werkwijze ontwikkeld. Dit maakt elk handgemaakt of -bewerkt product uniek. Alles wordt met veel passie, precisie en vakmanschap door ons ontworpen en gemaakt in eigen atelier.

Geïnspireerd door de natuur

Paluga Art & Decoration laat zich inspireren door verweerde materialen uit de natuur. De decoratieve kunstobjecten zoals de dierenschedels worden door ons bewerkt met exclusieve metaalpigmenten, waarvan de rijke glans iets wordt gebroken met onder andere een patina of met echte ijzer verroeste details, wat een realistisch verouderings- en antiek effect geeft. Alle ontwerpen krijgen dankzij de Paluga-techniek een geheel eigen karakter.

Al onze kunstobjecten en meubels kunnen volledig naar wens en op maat worden gemaakt.

De producten worden door ons bewerkt en afgewerkt aan de hand van onze zelf ontwikkelde technieken.

Alles wordt met veel passie, precisie en vakmanschap door ons ontworpen en gemaakt in eigen atelier.

Onze collecties bekijken?

Wij zijn trots op ons werk en laten dit dan ook graag aan anderen zien. Daarom zijn wij regelmatig te vinden op beurzen, art fairs en andere evenementen, waar we onze collecties presenteren. Daarnaast heeft Paluga Art & Decoration een showroom aan huis. U bent van harte welkom om onze collecties te komen bekijken in de showroom. Neem contact op om hier een afspraak voor te maken.