Wandpanelen-Schilderijen

De wandpanelen en schilderijen van Paluga Art & Decoration zijn gemaakt van hout en bewerkt met speciale verftechnieken. De wandpanelen zijn afgewerkt met een soort cement om de versteende, beton, keramiek of leer optiek te verkrijgen. Deze kunstvorm is zelf ontwikkeld. Klik op de knop hieronder om alles te weten te komen over onze wanddecoratie

Wandpanelen-Schilderijen

De wandpanelen en schilderijen van Paluga Art & Decoration zijn gemaakt van hout en bewerkt met speciale verftechnieken. De wandpanelen zijn afgewerkt met een soort cement om de versteende, beton, keramiek of leer optiek te verkrijgen. Deze kunstvorm is zelf ontwikkeld. Het gemaakte reliëf en de toegepaste speciale verftechniek resulteren in spectaculaire kleur reflecties. Deze unieke schilderijen of wandpanelen zijn echte blikvangers en zijn niet alleen geschikt om een privé interieur te verfraaien, maar worden ook vaak bij ons gekocht door ondernemers en eigenaren van hotels en restaurants. Wij maken daarbij ook wandpanelen die worden ingezet als naambord voor aan de buitengevel van bedrijfspanden met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam en bedrijfslogo. 

Handgemaakte lijst
Alle schilderijen of wandpanelen worden voorzien van een zogenoemde lijsteen
baklijst. Ook deze baklijsten worden volledig door ons  gemaakt en afgewerkt in verschillende uitvoeringen. Deze lijsten worden gemaakt van onder meer eiken-, olijf-, teak-, meranti-,vuren- en grenenhout. Een baklijst kenmerkt zich door de voeg c.q. ruimte tussen het schilderij en de lijst. Hierdoor lijkt het alsof het schilderij zweeft in de lijst. 

Diverse dessins
In onze collectie vindt u wandpanelen, schilderijen met klassieke dessins van damasten uit de renaissance, barok, rococo of patronen met keltische of byzantijnse stijlen. Deze zijn na bewerking uitermate geschikt om te worden uitgevoerd in de techniek voor een wandpaneel.  Daarnaast maken wij regelmatig wandpanelen met afbeeldingen van dieren dessins, uitgevoerd in de Paluga-techniek. Dit vormt een geliefd en zeer goed onderwerp voor prachtige wanddecoratie. Met de vele creatieve bewerkingen resulteert het altijd in een mooi wandpaneel waar u heel lang kan van genieten. Een wandpaneel met dieren dessin is niet alleen mogelijk met de dieren uit de wildlife, maar ook met afbeeldingen van eigen huisdieren of een ander onderwerp, zoals bijvoorbeeld een familiewapen, ornament, modern of iets abstracts. Voor welk dessin u ook kiest: de eindeloze mogelijkheden betreft het onderwerp, de maten en de kleuren zijn medebepalend voor een exclusief eindproduct wat in elk interieur een absolute blikvanger zal zijn. 

Houten wandpanelen voor binnen en buiten
Paluga Art & Decoration kan de afwerking op zo’n manier doen, dat de wandpanelen ook geschikt zijn voor buiten. Afwijkende maten, kleuren of een wandpaneel van een eigen ontwerp, dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Elk houten wandpaneel is volledig met de hand gemaakt en zijn dan ook stuk voor stuk uniek en exclusief. Een wandpaneel van ons kopen of geheel op maat laten maken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.