Kamerschermen

De collectie kamerschermen zijn volledig handgemaakt in eigen atelier. Bij het maken van de kamerschermen of paravents worden er twee lagen dun en licht hout tegen elkaar verlijmd tegen kromtrekken. Klik op de knop hieronder om meer te lezen over onze kamerschermen.

Kamerschermen

De collectie kamerschermen zijn volledig handgemaakt in eigen atelier. Bij het maken van de kamerschermen of paravents worden er twee lagen dun en licht hout tegen elkaar verlijmd tegen kromtrekken. Delen worden per stuk aan twee zijden bewerkt om de metaaloptiek te creëren en vervolgens verder bewerkt met verschillende applicaties. Zo worden dessins met de hand geschilderd of wordt er handmatig een reliëf aangebracht.

Door met deze verschillende technieken te spelen en ze te combineren ontstaat er een grote verscheidenheid en eindeloze mogelijkheden om een exclusief kamerscherm of ander meubelstuk te creëren.

Luxe roomdivider
Op zoek naar een elegante manier om een ruimte te veranderen? Een kamerschermen van Paluga Art & Decoration kan ingezet worden als functionele, luxe roomdivider om wat privacy te scheppen in en ruimte. Daarnaast is het een prachtig decoratief object die de aandacht zal trekken in uw interieur. Omdat de kamerschermen op maat gemaakt kunnen worden, bent u er zeker van dat ze hun functie optimaal vervullen. Er is veel variatie mogelijk in de vormgeving en afwerking van de kamerschermen.

Kamerscherm op maat
De kamerschermen van Paluga Art & Decoration zijn tweezijdig te gebruiken. Dankzij de speciale scharnieren zijn de buitenste panelen links- en rechtsdraaiend. Dit geeft een grote flexibiliteit en zorgt ervoor dat het kamerscherm stabiel in de gewenste positie neergezet kan worden. Andere kleuren en maten zijn uiteraard ook mogelijk. Neem contact met ons op om een kamerscherm op maat te laten maken.